Meer over Marrakesh en over ons

Marrakesh is een van de mooiste steden van Marokko en heeft veel te bieden. Je kunt denken aan mooie musea, heerlijke restaurants en chique nachtclubs, maar je kunt ook denken aan hoe de mensen honderd jaar geleden leefden.

Deze site van Peterbringsyoueverywhere.com geeft je alle informatie die je nodig hebt om een auto met chauffeur te huren om je een leuke vakantie te bezorgen met een service van hoge kwaliteit.

De geschiedenis van deze stad vind je voor een groot deel terug in de Medina (voor een aanzienlijk deel autovrij).

De omgeving van Marrakesh is zeer de moeite waard. Binnen een autorit van een uur ben je aan de voet van het prachtige Atlasgebergte.

Veel andere grote steden in Marokko zijn te bereiken binnen een straal van 3 1/2 uur rijden.

Agadir en Essaouira hebben veel te bieden, zoals zonnige stranden, een prachtig landschap en niet te vergeten de beroemde Argan-olie. Uw chauffeur kan u naar die twee plaatsen brengen beide zo ongeveer 3 uur rijden van Marrakesh.

Casablanca, natuurlijk bekend van de film "Casablanca" bevindt zich op zo'n 2,5 uur rijden van Marrakesh. Deze stad is bijzonder levendig; stranden, winkelcentra en een heleboel leuke restaurants zijn aanwezig in en rond deze stad. Allemaal geweldige hotspots die uw chauffeur kent en waar hij u naartoe kan brengen.

Rabat is de hoofdstad van Marokko, heel groen, heel schoon en met een prachtige vallei met uitzicht op de stad; een rit van zo'n 3,5 uur vanuit Marrakesh.

En dan niet te vergeten Tanger, zo'n zes uur rijden, waarschijnlijk de meest Europese stad van Marokko en beroemd om de stranden en z'n rijke geschiedenis.

Chefchaouen op zo'n 7 uur rijden wordt wel de blauwe stad genoemd, omdat alle huizen blauw zijn geschilderd. Het is een klein stadje maar zeer de moeite waard om te bezoeken.

De koningsstad stad Fès wordt de spirituele en religieuze hoofdstad van Marokko genoemd. Je vindt er prachtige oude mozaïekkunstwerken. Een rit van zo'n 6 uur van Marrakesh.

Hoewel de tolwegen erg modern zijn, is het verkeer meestal vrij chaotisch en anders dan je gewend bent. Gelukkig zijn onze chauffeurs zeer ervaren en rijden ze veilig.

Uw Marokko tocht zal met ons een veilig avontuur zijn  en het laat je het echte Marokko zien met zijn spectaculaire uitzichten op de mooie omgeving.

Dus voor al uw trips in Marrakech en Marokko, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Peterbringsyoueverywhere!

 

Relax, read this page and enjoy the Arabic sounds from below.....Uw privé huurauto met chauffeur

Onze comfortabele Jeep Grand Cherokee of onze Van staat klaar voor al uw Marokko trips. Ons bedrijf Peterbringsyoueverywhere.com staat bekend om zijn uitstekende en veilige chauffeurs. Wat je huurt, is in feite een chauffeur met een auto.

Uw chauffeur kan u overal in Marokko brengen en kent het chaotische verkeer heel goed. Dit is een aangename manier van je laten vervoeren per limousine en we zorgen dat u veilig naar je plaats van bestemming wordt gebracht; we kunnen maximaal drie passagiers vervoeren. Om aan uw wensen te voldoen, geeft u uw wensen aan op het formulier op onze website. Uw chauffeur kent vele mooie kleine plekjes en bezienswaardigheden. Aarzel niet om hem dat te vragen.

Als u op Marrakech Menara Airport aankomt, vergeet dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u veilig naar uw hotel brengen. Voor een echte stressvrije luchthavendienst kunnen we ook een fast-track regelen. Een service die u eenvoudig kunt regelen en waarmee u zorgt dat u binnen 15 minuten of minder van de luchthaven vertrokken bent. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

Tevens kunnen wij een rondleiding verzorgen in de Medina door een gecertificeerde gids die de Engelse taal goed beheerst.

Onze chauffeurs spreken minstens drie talen en verwelkomen u graag hier in Marokko.

 


Exclusief voor u een gastenboek

Deze site is simpel maar “groeiend”  d.w.z. hij wordt steeds groter en ik hoop op den duur een informatieve en mooie website te creëren. Dat kan met uw inbreng via het zgn. gastenboek, waar u opbouwende bijdragen in de vorm van tekst en foto’s in kunt zetten.Over ons

Sinds vele jaren hebben we vakanties doorgebracht in Marokko en in 2017 hebben we besloten om in Marokko te gaan wonen. Na mijn pensionering wil ik graag de dingen doen die ik leuk vind, zoals autorijden en over het land vertellen. Dat combineren we nu in Peterbringsyoueverywhere.com.  Tijdens mijn medicijnenstudies was ik gids in Europa en nu ben ik uw privé-chauffeur in Marokko.

Over mijn leven ervoor, in Nederland, kunt u 'es kijken naar "Tandeloos.com".

 

Wat we doen

In mijn ruime Jeep Grand Cherokee reis ik met plezier door Marrakech en andere steden in Marokko.

We doen dagtochten, weekend- en weektrips, Marrakech tours en Marokko tours. Ook een fast-track service kunnen we u aanbieden op Minara International Airport. Voor meer informatie, aarzel niet om te bellen, te mailen of gebruik ons aanvraagformulier op de website.

 

Contact

Stuur even een e-mail naar:

info@peterbringsyoueverywhere.com

of vul het aanvraagformulier in.

Ook kunt u bellen met +212 6125 177 85 

of met dit nummer WhatsApp-en.Dit is waar we voor staan

Comfort, veiligheid en luxe!

 

Een veilige en comfortabele reis in en rond Marrakech voor maximaal drie volwassenen.

Een limo-service voor al uw reizen en rondleidingen.

Een service met een glimlach met  een vaste, redelijke prijs.

Het verschil tussen ons en andere lokale taxi- of limousineservices is dat we willen dat u gelukkig en veilig reist en dat u geniet van alle luxe van onze sterke en elegante auto.

Meestal is het verkeer in en rond de steden erg chaotisch, daarbij staat veiligheid voorop!

Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en gewend aan dit soort verkeer.

We zijn ook erg gewild vanwege onze taalvaardigheden; we spreken Engels, Duits, Nederlands en redelijk Frans.

We nemen u mee naar elke plaats die u graag in Marokko wil zien.

En.....We houden ons aan de afgesproken tijd en de afgesproken prijs!

Welkom bij Peterbringsyoueverywhere.com!