onze chauffeur service in Marrakesh

Met onze limousine, een splinternieuwe Jeep Grand Cherokee 3 liter Diesel 4X4, zou ik u graag in en om Marrakesh willen rijden.

Dit soort auto's is erg populair in Marokko vanwege de uitgebreide rijmogelijkheden. En dat is wat je off-road of in de bergen goed kunt gebruiken.

Met deze auto kan onze chauffeur service u ook van het vliegveld naar uw hotel brengen wanneer u aankomt en we kunnen u ook terugbrengen naar het vliegveld wanneer u Marrakesh verlaat.

Geniet van uw reis met Peterbringsyoueverywhere.com.

Het interieur van onze auto, een Jeep Grand Cherokee, is mooi, ruim en overzichtelijk en biedt genoeg ruimte voor een, twee of drie passagiers om comfortabel te zitten.

Het is altijd fijn om voldoende ruimte te hebben voor je benen en voor je bagage. Deze 3-liter Jeep met dieselmotor heeft kracht en ruimte, maar is toch muisstil op de snelweg; daarom geef ik de voorkeur aan deze auto.

Deze huurauto met chauffeur is rookvrij om er zeker van te zijn dat de volgende passagiers geen rookgeur ruiken. Het is een four-wheel-drive auto met vele mogelijkheden, vooral nuttig in de bergen en off-road.

Als we een tochtje in de bergen zouden gaan maken sta je verbaasd over wat deze wagen kan presteren. Het is niet voor niets dat er voor de safari- en bergen tours meestal Jeeps worden gebruikt.


Enkele details over uw privé chauffeur

Mijn naam is Peter en ik ben meestal uw chauffeur.

Het besturen van allerlei soorten auto's, groot en klein, was altijd een hobby van mij en daarom volgde ik veel cursussen op allerlei soorten autorijscholen.

Ik was ook op de rijschool van Porsche in Leipzig. In mijn thuisland heb ik vele jaren een Porsche gereden maar hier in Marokko geef ik een Jeep de voorkeur vanwege z'n enorm krachtige motor, z'n hoogte en z'n ruimte.

 


In welke talen kunnen wij communiceren tijdens de rit

Ik spreek goed Engels, Duits en Nederlands, dus we kunnen het beste communiceren in een van deze talen.

Natuurlijk spreek ik ook een wel Frans omdat ik in Marrakesh woon, een stad waar iedereen Arabisch en Frans spreekt, maar ik spreek liever een van de andere talen. Waarom spreekt iedereen hier Frans? Een groot deel van Marocco was gedurende meer dan 40 jaar een Frans protectoraat, van 1912 tot 1956.